Pris på larm

Kostnaden och priset för ett larm varierar kraftigt, och kan kosta allt från ett par hundra kronor och sedan fortsätta uppåt. Det viktigaste när du köper ett larm till din bostad är att köpa ett larm som passar husets förutsättningar och din ekonomi. Både priset för larm och utryckning beror helt på vilken leverantör du väljer. Det finns även möjligheter att få bevakning av ett bevakningsföretag, genom att ansluta sig till en larmcentral.

Larm – hyra eller köpa?

Hyra eller köpa ett inbrottslarm? Ja, det är en fråga som du som vill köpa ett larm bör fråga sig. Det går att hyra larmtjänster från olika leverantörer. Titta igenom priset för vad det kostar att ha larmet under en längre period för att se vilket som blir billigast och bäst för dig. Många utgår från att det är billigare att köpa ett larm, men det är faktiskt inte alltid hela sanningen.

Det finns många leverantörer som kan leverera och installera larm till din bostad. I vår guide över leverantörer kan du få mer information om vilka företag som du kan köpa ditt larm hos. Se till så att du köper av ett seriöst företag och att de kan hjälpa dig med installation om det är det skulle behövas.

Köp direkt

Om du har bestämt dig vilket larm du ska köpa så besök företag som säljer larm. Här hittar du bra information om återförsäljare som säljer larm.