GSM

Gsm larm är den senaste trenden inom larm till bostäder, och har blivit väldigt populärt, beroende på dess enkelhet. Gsm larmet ger dig möjlighet att använda din mobiltelefon för att kontrollera vad som händer i ditt hem. Avståndet mellan dig och gsm larmet kan utan problem vara flera mil, vilket ger dig en möjlighet att kontrollera ditt installerade gsm larm i huset när du tex själv befinner dig i sommarstugan långt därifrån. Eller varför inte när du sitter och tar det lugnt på båten och samtidigt har koll på ditt hem. Avståndet har inte någon betydelse längre, vilket innebär att du kan koppla av och ta det lungt, oavsett vart du befinner dig.

Gsm larm är enkelt, säkert och och mycket smidigt att använda och från mobiltelefonen styr du hela larmenheten. Gsm är en förkortning av Globalt System för Mobil kommunikation.

Gsm – enkelt och bekvämt

Att köpa och installera ett gsmlarm är att rekommendera om du funderar på att köpa ett enkelt och bra villalarm som du kan styra på flera mils avstånd. Gsm larmet fungerar på det sättet att när inbrottstjuven eller inbrottstjuvarna gör inbrott i ditt hem så ringer gsm larmet upp din mobiltelefon och du kan i telefonen lyssna på vad det är som händer i huset där larmet är installerat. Har gsm larmet aktiverats av misstag kan du då välja att stänga av det med ett sms, snabbt och enkelt. Skulle det inte vara falskt larm så kan du enkelt och snabbt kontakta polisen eller om larmet går direkt till en larmcentral.

De flesta gsm larm går att skräddarsy så att villalarmet passar just dina förutsättningar, kanske ska du ansluta det till någon larmcentral?

Pris

Priset för ett gsm larm varierar väldigt mycket – från ett par tusenlappar och uppåt. Priset på ett gsm larm beror även på vilka förutsättningar huset har som larmet ska installeras i. För mer information om priser och leverantörer av larm se vår guide över leverantörer där du kan handla gsm larm.